Театърът кани на спектакли при 30% капацитет

Театърът кани на спектакли при 30% капацитет

Театрално-музикален център – Кърджали очаква ценителите на театралното изкуство в три поредни вечери в голямата зала от 19 ч. Сле

Театрално-музикален център – Кърджали очаква ценителите на театралното изкуство в три поредни вечери в голямата зала от 19 ч. След приетото на 25 ноември т.г. решение на Министерски съвет стана ясно, че театърът може да продължи да посреща публиката си при 30 % запълване на салона и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки – дистанция и задължителни маски. 

На 25 ноември зрителите ще могат да гледат при вход свободен танцовия спектакъл „Четири жени” на Фламенко балет „Мануел Рамирес”, Испания.

На 26 ноември на кърджалийска сцена на живо ще гостува ямболският театър „Невена Коканова” със спектакъла „Службогонци” по Ст. Л. Костов, вход с билети.

На 27 ноември, отново при вход свободен, пред публиката ще бъде представен онлайн вариант на „Макбет” по Уилям Шекспир в изпълнение на TR – Варшава, Полша.

В неделя, 29 ноември, кърджалийският театър ще зарадва най-младата си публика с премиера. От 11 ч., в куклена зала, деца и възрастни ще могат да гледат новото заглавие в афиша – „Най-добрият подарък”.

24rodopi.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0