Тайните лаборатории, COVID-19, новият световен ред и… Антихристът

Тайните лаборатории, COVID-19, новият световен ред и… Антихристът

В истерията покрай коронавируса се разви една много популярна конспирация: вирусът е изкуствено създаден в тайни лаборатории с цел

В истерията покрай коронавируса се разви една много популярна конспирация: вирусът е изкуствено създаден в тайни лаборатории с цел глобалните елити да наложат задължителното ваксиниране и биочипиране на хората. По-крайната цел е те да бъдат държани в тотален контрол и дори да бъдат следени в домовете си чрез камери.
Изглежда „Big Brother“ не е само художествена измислица в главата на Джордж Оруел, който е бил и висш масон. Факт е, че Бил Гейтс открито прокламира ваксинирането, а Илон Мъск прави всичко възможно за сателитното обезпечаване и 5G- мрежата.

Добре дошли в Новия Световен Ред, където всички хора ще бъдат подчинени на Новия Световен Лидер! Той ще бъде не само едноличен ръководител на обединения свят, но ще се провъзгласи за Бог и ще изтезава с мъчения онези, които отказват да му се подчинят.
Тези сценарии, красноречиво описвани от редица конспиративните теории, а също от юдейската, християнската и ислямската есхатологии, представят поетапното идване на власт на Антихриста, наричан в Исляма Деджал.
Това е предвидено да стане, когато финансово-икономическата и културно-нравствената криза достигнат до крайния си предел. И тогава, ще бъде дадена върховната власт на новия диктатор, на когото всички ще възложат единствената и последна надежда за “спасяване” на човечеството. Цял свят ще се изуми от него и ще тръгне подире му. Делата му ще бъдат съпътствувани от поразяващи човешкото въображение окултни явления и лъжечудеса.
Но скоро след това Антихристът ще открие пред човечеството истинското си лице и ще започне да сее около себе си смърт и унищожение. Това ще бъде проява на крайна жестокост и насилие, в степен, небивала дотогава на земята.
От появата на окултните организации досега основната им цел е да подготвят човечеството за идването на Антихриста, който да управлява света и хората да му служат, поробени и зависими. Интересно, коя ли е тази личност, чието идване се подготвя и крие в тайна толково векове? Тази сакрална и непристъпна тайна, която са очаквали и в която са били посветени “великите” умове на човечеството – Жан Жак Русо, Монтескьо, Балзак, Виктор Юго, Леонардо да Винчи, Донатело, Исак Нютон, Алберт Айнщайн…

В началото на тази година един американски уеб телевизионен сериал разбуни духовете в социалните мрежи: „Messiah“ (Месия). След излъчване на поредицата, състояща се от десет епизода, в периода от 1 януари до 26 март 2020 г., милиони зрители се запитаха: „Това ли е Антихристът, Новият Световен Лидер, за чието идване се споменава в християнство, юдаизъм и Ислям?“
Поредицата се фокусира върху реакцията на съвременния свят към човек, който за пръв път се появява в Близкия Изток и чиито последователи твърдят, че той е повторно завърналият се Исус. Неговата внезапна поява на различни места и очевидните чудеса, които върши, предизвикват интереса на ЦРУ. Те го задържат и разпитват:
„-Какво правеше в Сирия?
-Част от моята работа.
– Каква работа?
-Работата на Бог“

В последно време тези древни предсказания предизвикаха лавина от творчество и коментари в художествената сфера, киното и социалните мрежи.
В добилата популярност книга на Дан Браун “Шифърът на Леонардо” авторът загатва, че цялата теория за „кръвната линия на Исус“ е добре оркестрирана международна измама, насочена към света и имайки единствената злокобна цел да накара вярващите в „Кръвната линия” да приемат, че един от тези живеещи понастоящем потомци на „Кръвната линия” ще стане бъдещата Астурианска Месианска фигура (не Исус, а буквално Антихристът) и тази ерес за „Кръвната линия” са заблуждаващите тайни общества, които се опитват до прокарат този бъдещ „Меровингски Крал” на световната сцена.

Темата е вълнувала човечеството от най-древни времена и заема своето достойно място в библейските пасажи на Стария и Новия Завет. Макар да не е пряко засегната в свещената за мюсюлманите книга- Коран, многобройни описания и характеристики на Деджал (Антихриста) се срещат в словата на пророка Мухаммед (Мир нему).
В християнското учение Антихристът е човек, въплъщение на злото. Научаваме много за него от книгата на Данаил и написаното от апостолите Павел и Йоан. Когато говори за Антихриста, апостол Павел го нарича „Човекът на греха“: „Никой да не ви измами по никой начин; защото това няма да бъде, докато първо не дойде отстъплението и не се яви Човекът на греха, синът на погибелта…“ /ІІ Солунци 2:3/.
„…и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си.“/ ІІ Солунци 2:8/.
Когато изучаваме казаното в Библията по отношение на Антихриста, ние научаваме, че посред скръбта /Голямата скръб/ от центъра на Йерусалим Антихристът накрая ще се провъзгласи за Бог /ІІ Солунци 2:4/.
(Следва)
Ерхан Алемдар, специално за 24rodopi.com

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0