Тази работа с Йордан Цонев няма да стане, дайте микрофона на Адлен, Байрам, Мукаддес!

Тази работа с Йордан Цонев няма да стане, дайте микрофона на Адлен, Байрам, Мукаддес!

Завещано от парламентарната седмица, с очакване за продължение в следващите дни и гарантирано, че ще е особено актуално и по време на к

Завещано от парламентарната седмица, с очакване за продължение в следващите дни и гарантирано, че ще е особено актуално и по време на кампанията за предсрочните парламентарни избори:

 

Тази работа с Йордан Цонев няма да стане, Мустафа Карадайъ трябва да даде парламентарния микрофон на Адлен Шевкед, Байрам Байрам, Мукаддес Налбант. Шефът на ДПС трябва да преследва по-важни цели, а не с „първата си цигулка“ Цонев да громи опонентите в 45-ото Народно събрание. Че то Деси-то на Бойко Борисов и Тома Биков колкото повече говорят, толкова повече негативи за ГЕРБ трупат.

Дайте думата на Адлен, Байрам и Мукаддес, защото избирателите в 9-ти Кърджалийски многомандатен район такива думи изричат, а и така се заричат за 46-тата предизборна кампания, че на ръководството на ДПС хич няма да му е кефлийско когато дойде това време.

 

Интересно, на Цвета Караянчева и ГЕРБ по-лесна или по-трудна ще е следващата предизборна кампания в Кърджали и региона!?

 

Колко ли депутати ще има Реджеп Тайип Ердоган в следващото Народно събрание, ако приетите на първо четене поправки в Изборния кодекс минат и на второ!?

Разтопени ледове между двата сарая!? Колко силна е дружбата между Тайпи и Бойко!?

 

Кой ще грабне 5-тия депутатски мандат в Кърджали, ако предсрочните избори са през юли?

 

Ако констатациите в хроникиран вид, но с питанки, не ви открехват завесата за това, което ще се случи, продължавайте да четете 24rodopi.com!

 

24rodopi.com

Снимка: pixabay.comCOMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: