С 1,52 промила алкохол – почивка в ареста

С 1,52 промила алкохол – почивка в ареста

Водач, шофирал след употреба на алкохол, е бил установен от полицаи при проверка около 3,30 часа срещу понеделник на ул.“Стефан С

Водач, шофирал след употреба на алкохол, е бил установен от полицаи при проверка около 3,30 часа срещу понеделник на ул.“Стефан Стамболов“ в областния град, съобщиха от Областната дирекция на МВР. 38-годишен се придвижвал със „Ситроен“ и при направен тест за алкохол техническото средство отчело 1,52 промила. Отказана е била кръвна проба за химически анализ. Водачът е бил задържан в РУ-Кърджали, където по случая е започнато бързо производство.

Нерегистрирано моторно превозно средство било засечено при специализирана операция на територията на РУ-Кирково, съобщиха от полицията. 38-годишен управлявал трактор и при проверка на разклона за село Кремен на 28 май полицейски служители установили, че превозното средство няма валидна регистрация, тъй като е била прекратена заради липса на застраховка „Гражданска отговорност“. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0