С торта и много настроение крумовградския „Левски“ започна подготовката!(снимки)

С торта и много настроение крумовградския „Левски“ започна подготовката!(снимки)

С торта, усмивки и много добро настроение „Левски“-Крумовград даде старт на подготовката си за новия сезон в Югоизточната трета ли

С торта, усмивки и много добро настроение „Левски“-Крумовград даде старт на подготовката си за новия сезон в Югоизточната трета лига. Новият старши треньор на отбора Стефан Генов изведе тима на първото занимание, заедно с всички нови попълнения.


Както вече 24rodopi.com писа, отборът привлече няколко състезатели с опит във Втора и Трета лига. Фланелката на „Левски“ обличат почетният гражданин на Кърджали Ахмед Осман, Красимир Илиев от „Хебър“, друг бивш играч на „Арда“ – Беркай Халил. Тимът ще бъде подсилен и от младите състезатели Октай Хюсеин и Оган Меридж. Първият е юноша на „Локомотив“-Пловдив, а вторият – на играещия в Суперлигата на Турция тим „Алтай“.


Към тях се присъединяват и юношите на „Ботев“ – Борислав Карамфилов и Димитър Калчев. Други две попълнения са опитният защитник Цветелин Радев от „Добруджа“ и нападателят Петър Христов, който за последно беше в „Литекс“. Също така и бившият страж на националния тим Благой Макенджиев.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0