Съдът остави Манекена зад решетки! Той: Нищо не е намерено в мен!

Съдът остави Манекена зад решетки! Той: Нищо не е намерено в мен!

Фейзула Ф.-Манекена ще остане за постоянно в ареста. Районният съд в Кърджали взе най-тежката мярка за неотклонение спрямо кърджали

Фейзула Ф.-Манекена ще остане за постоянно в ареста. Районният съд в Кърджали взе най-тежката мярка за неотклонение спрямо кърджалиеца-„задържане под стража“, съобщиха от пресцентъра на съда.
46-годишният мъж е обвинен за притежание на наркотично вещество. Той бе арестуван в землището на село Калинка на 5 юни. Досъдебното производство се води от Районна прокуратура – Кърджали .
Служебният защитник на обвиняемия пледира за по-лека мярка. Според адвоката няма достатъчно данни, че наркотичното вещество е на неговия подзащитен, тъй като е намерено на метри от него. Няма и опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление, има постоянен адрес и се грижи за семейство и малки деца. По-лека мярка поиска и обвиняемият, който обясни пред съда, че нищо не е намирано в него или в колата му по време на обиска.
След съвещание съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“.
Делото се гледа дистанционно чрез видеоконферентна връзка между Районен съд – Кърджали, Районна прокуратура – Кърджали и Следствения арест.
Припомняме, че мъжът бе задържан в близост до тайник, където бяха намерени 10 пликчета с хероин.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0