Стипендия „Атанас Буров“ за ученичка от Кърджали

Стипендия „Атанас Буров“ за ученичка от Кърджали

За поредна година Фондация „Атанас Буров“ предостави възможност на ученици от професионални гимназии по икономика в странат

За поредна година Фондация „Атанас Буров“ предостави възможност на ученици от професионални гимназии по икономика в страната да участват в конкурс за стипендии.

В края на месец ноември конкурсната комисия оцени кандидатите по показателите отличен успех през всички години на обучение, участие в извънкласни форми на професионална подготовка, награди и отличия от регионални, национални и международни конкурси в областта на професионалната и общообразователна подготовка, участие в стажове по изучаваната специалност и в проекти, и направи класиране, като утвърди само 10 стипендии за цялата страна.

Един от тези стипендианти е дванадесетокласничката Анна Пенчева от Професионална гимназия по икономика „Алеко Константинов“, град Кърджали. Отличният й успех през всичките години на обучение, участието й и отличното й представяне в много национални състезания, конкурси и проекти по професионална подготовка, под ръководството на г-жа Цветанка Крачунова, я подредиха сред печелившите.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0