Старт на стажовете! „Дънди“: Запишете се, докоснете мечтаната професия!

Старт на стажовете! „Дънди“: Запишете се, докоснете мечтаната професия!

„Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД и тази година ще проведе лятна стажантска програма за студенти със завършен 2-ри ил

„Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД и тази година ще проведе лятна стажантска програма за студенти със завършен 2-ри или 3-ти курс на обучение в съответната специалност. Водещо при кандидатстването е желанието за развитие, придобиването на практически опит и надграждането на знания.
Отделите, които очакват стажанти, са Технически служби – Геология и Минни инженери, Финанси, Доставки, Безопасност и здраве при работа.
Допълнителна информация и описание на дейността на съответния отдел, както и изискванията за кандидатстване, желаещите могат да открият в jobs.bg. Срокът за подаване на CV и мотивационно писмо е до 15 юни 2020 г., съобщиха от компанията.
От 1 юли стажантите ще подпомагат дейностите на избрания отдел, работейки съвместно с опитен и квалифициран екип на пълен работен ден. В зависимост от учебната програма на студентите и от работните ангажименти на съответния отдел, стажът може да стартира от 1 юли или 1 август.
Стажантската програма на „Дънди Прешъс Металс“ е отличен начин теоретичните знания да бъдат пренесени в практиката и да се надграждат в реални условия на труд. Благодарение на модерните технологии, с които Дружеството разполага, и специалистите в различни области, готови да споделят опита си, лятната стажантска програма успешно ще помогне на студентите в тяхното образование и по-нататъшното им професионално развитие.
За своите стажанти „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД осигурява платен стаж на срочен трудов договор и средства за храна в столовата на предприятието.
Освен полезен опит стажантите на „Дънди Прешъс Металс“ имат възможност да изживеят едно незабравимо лято, да намерят нови приятели и да увеличат опита и знанията си.
„Очакваме ви! Запознайте се отблизо с мечтаната професия! Можете да кандидатствате през сайтове за работа, на e-mail: dpmkjobs@dundeeprecious.com или на Рецепция на ДПМ Крумовград адрес ул. „Христо Ботев“ 1, 6900 Крумовград“, посочват от компанията.
Снимката е архивна
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0