Станка Златева тренира нашата Елиф за Европейското по борба!

Станка Златева тренира нашата Елиф за Европейското по борба!

Петкратната световна шампионка Станка Златева тренира състезателка по борба от Момчилград. 14-годишната Елиф Салиф от клуб "Родопи-1935

Петкратната световна шампионка Станка Златева тренира състезателка по борба от Момчилград. 14-годишната Елиф Салиф от клуб „Родопи-1935“ е в националния отбор и ще участва в Европейското първенство по борба за момчета и момичета, на което България е домакин. Надпреварата ще се проведе в зала „Асикс Арена“ в София от 27 до 30 май. Националният отбор ще бъде представен в три групи – момичета, момчета – свободен стил и момчета – класически стил. Те ще се състезават с общо над 520 състезатели от 24 държави.

Момчилградчанката Елиф ще участва в категория до 46 килограма при момичетата. Освен Станка Златева неин треньор е и Симеон Стаев.

„Вярваме, че нашата състезателка ще представи достойно България и Момчилград на Европейското първенство. Участието на Елиф е голям успех за нашия клуб, което нямаше как да се случи без подкрепата на Община Момчилград“, заявиха от ръководството на „Родопи-1935“.

Община Момчилград пожелава успех и достойно представяне на Елиф Салиф на Европейското първенство по борба.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0