Среща 9+9 в ДПС-Кърджали

Среща 9+9 в ДПС-Кърджали

Днес предишни и бъдещи народни представители от ДПС пиха кафе и разговаряха  в предизборния клуб на Областния съвет на ДПС в Кърдж


Днес предишни и бъдещи народни представители от ДПС пиха кафе и разговаряха  в предизборния клуб на Областния съвет на ДПС в Кърджали.От 90-те г. досега от региона ДПС е имало 20 народни представители в Народното събрание. Девет от тях – Ремзи Осман, Хюсеин Карамолла, Расим Муса, Ердинч Хайрула, Юмер Юмер, Юнал Тасим, Салиха Емин, Мустафа Ахмед, Ерол Мехмед присъстваха на днешната среща заедно с 9 от кандидатите в листата на ДПС за предстоящите на 4 април избори за НС.

„Тази среща е особено вълнуваща. Тя доказва,  в навечерието на изборите, че в ДПС в Кърджали  има  приемственост, подкрепа, единство. Тя е потвърждение, че сме заедно, едно семейство. С тази среща искахме да изкажем нашата благодарност и уважение за усилията и постигнатото на всеки един от вас в различните години на прехода“, каза зам.-председателят на ДПС д-р инж. Хасан Азис.

Председателят на Областния съвет на ДПС Ресми Мурад благодари на отзовалите се на поканата предишни народни представители. Той посочи, че ДПС се нуждае от техния опит и подкрепа, за да се надгражда постигнатото.

Народните представители от предишните НС взеха думата, за да пожелаят успех на кандидатите от листата за 45-то НС и изразиха готовност да работят за постигане целите на партията в региона. Те подчертаха, че могат да бъдат полезни със своя опит и възможности. Благодариха на Хасан Азис и Ресми Мурад за инициативата. Всички се обединиха около  позицията, че срещата е знак за заедност и приемственост, единодушни бяха и за идеята подобни срещи да се превърнат в традиционни и тематични.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0