Среща при кмета, темата – „Предприемачество“

Кметът на Ардино инж. Изет Шабан проведе работна среща с представители на Фондация „Информационни и комуникационни технологии

Кметът на Ардино инж. Изет Шабан проведе работна среща с представители на Фондация „Информационни и комуникационни технологии“ (ИКТ) Клъстер – Анна Найденова, Красимира Шиндарова и Тодор Митов, съобщиха от пресцентъра на Общинската администрация.. На нея присъстваше и зам.-кметът Неджми Мюмюнходжов.
Основната тема на срещата бе продължаващото партньорство между Община Ардино и ИКТ Клъстер за бъдещи съвместни проекти за развитие и сътрудничество на икономиката и бизнеса.
През първия програмен период  (2007 – 2013 г.) Общината реализира с ИКТ Клъстер съвместен проект „Предприемачество без граници“. Темата продължи и при кмета на общината инж. Изет Шабан. Той заяви, че малкият и среден бизнес в района имат остра нужда от подкрепата на ИКТ Клъстер, неговите консултанти и методическа помощ. Уточнено бе да се предприемат действия за подкрепа на производственото предприемачество, развитие и подкрепата му, както и бизнес умения в младите хора.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0