Спипаха водачка с фалшива белгийска книжка

Спипаха водачка с фалшива белгийска книжка

26-годишна с фалшива шофьорска книжка е била установена от полицейски служители от РУ-Крумовград, съобщиха от Областната дирекция на МВ

26-годишна с фалшива шофьорска книжка е била установена от полицейски служители от РУ-Крумовград, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Жената се придвижвала с лек автомобил „Фолксваген“. Около 11 часа на 16 октомври в хода на специализирана операция колата била спряна за проверка в града, при която станало ясно, че свидетелството за правоуправление на водачката, издадено в Белгия, е неистинско. По случая е образувано досъдебно производство по чл.316 във връзка с чл.308, ал.2 от Наказателния кодекс за съзнателно използване на неистински официален документ.

25-годишен с отнето свидетелство за правоуправление бил засечен при специализирана операция на територията на РУ-Крумовград. На 16 октомври малко след 11 часа в района на село Странджево бил проверен лек автомобил „Волво“ със софийска регистрация. При направена справка станало ясно, че водачът е в срок на изтърпяване на принудителна административна мярка /временно отнемане на свидетелството за правоуправление/. Започната е проверка по случая с оглед на чл.343в, ал.3 от Наказателния кодекс.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0