Спасеният от Пеевски „Левски“ и радостта на Гайтански – „Арда 1924“, да играят на стадиона в Кърджали!

„Левски“ ще го има на 100 %. След като депутатът от ДПС Делян Пеевски спаси „любовта на народа“, погасява

„Левски“ ще го има на 100 %. След като депутатът от ДПС Делян Пеевски спаси „любовта на народа“, погасявайки в последния момент 500 000 лева от борчовете на клуба, тази сутрин пък стана ясно, че акциите се прехвърлят на синята легенда Наско Сираков.

В последния, 26-ти кръг от редовния сезон на елитното ни футболно първенство, на 13 юни „Левски“ ще гостува на „Арда 1924“. Кърджалийският тим постигна исторически успех, като на 29 май 2019 година се класира за участие в Първа лига. Голяма е заслугата на футболистите и треньорския щаб, но тази радост не би се случила, ако не беше бизнесменът Румен Гайтански – Вълка.

Спасеният от Пеевски „Левски“ и създаденият от Гайтански „Арда 1924“ ще играят на стадион „Локомотив“ в Пловдив. Защото има някакви формалности за осветление, които Българският футболен съюз може да зачеркне точно за този голям двубой.
Хиляди фенове на „Арда 1924“ са в очакване точно една година да видят голям мач на стадиона в парк „Простор“. Заслужават поне в края на първенството този подарък.

Освен това, на главата от населението в област Кърджали има най-много „левскари“.
Освен това и Пеевски, и Гайтански, са близки на Ахмед Доган. България я има Доган заради Кърджали.
И ако спасеният от Пеевски тим се изправи срещу „любовта“ на Гайтански пред 10 000 фенове на „Арена „Арда“, защо да не видим на трибуните и Доган.
На фона на празните трибуни на стадионите на елитните отбори у нас, виждате ли какъв потенциал има „Арена „Арда“. Един мач, от който нищо няма да зависи за крайното класиране, но ще бъде водеща новина и в политическите новини.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0