Социалистка е най-имотната сред общинските съветници в Кърджали

Социалистка е най-имотната сред общинските съветници в Кърджали

Една дама, която идва от бизнеса, е била най-имотната сред общинските съветници в Кърджали в началото на мандат 2019-2023. Това став

Една дама, която идва от бизнеса, е била най-имотната сред общинските съветници в Кърджали в началото на мандат 2019-2023. Това става ясно от попълнените декларации за имущество и интереси от членовете на разпоредителния орган. 39 от 41 съветници са подали в срок декларациите си в Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.
Марияна Делчева Ликова от БСП притежава ½ идеални части от 7 имота в Кърджали – апартамент (79 кв. м.), апартамент (76 кв. м), офис (190 кв. м.), три магазина (60, 150, 159 кв. м.) и складови помещения, както и офис в Несебър. Припомняме, че тя вече не е съветник, а директор на Дома на културата в областния град.
Лидерът на БСП Милко Багдасаров и съпругата му разполагат с два апартамента – в Пловдив и Кърджали.
Шефът на групата съветници на ДПС Лятиф Расим и съпругата му Педрие имат апартамент в Кърджали и къща с двор в село Мост. Той разполага с още една къща в Мост.
Началникът на герберите в разпоредителния орган Гроздан Колев е във владения на 1/2 от къща с двор в Кърджали, такава в хасковското село Орлово и ¼ върху парцел в Пловдив.
Бившият председател на Общинския съвет Раиф Мустафа не е подал декларацията си в определения срок. Настоящият шеф на сесията Юсеин Ахмед и съпругата му Хатидже притежават апартамент (147 кв. м.) в Кърджали.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0