Социалистите поднесоха венци и обявиха: Във всички общини твърдо сме зад Румен Радев

С поднасяне на венец и цветя за признателност пред Паметника на освободителите в Градската градина, кърджалийските социалисти почетоха 113 години от Н

С поднасяне на венец и цветя за признателност пред Паметника на освободителите в Градската градина, кърджалийските социалисти почетоха 113 години от Независимостта на България. На събитието присъстваха всички общински съветници, както и областният председател на партията Милко Багдасаров. „Прекланяме се пред великото дело на нашите забележителни народни дейци, един ярък пример за държавническо мислене, мъдрост, родолюбие, патриотизъм, дипломатичност в името на бъдещето на българския народ и родина. Нека всички политици и управляващи черпят опит и от тази важна страница в нашата история, символ на единението, свободния дух, силата и волята в отстояване на българския интерес“, споделят социалистите.

Във вчерашния ден приключиха общинските конференции в областта. Във всички общини партийните членове застават твърдо зад номинацията на кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0