Случки из планината: Напушване в Родопите?! Викай брат`чеда…

Случки из планината: Напушване в Родопите?! Викай брат`чеда…

Викаш братовчеда и се напушваш в Чепеларе. Схема на младежи в родопския град, преустановена от полицията, пишат колегите от "Родопи voice" в новия бро

Викаш братовчеда и се напушваш в Чепеларе. Схема на младежи в родопския град, преустановена от полицията, пишат колегите от „Родопи voice“ в новия брой на вестника.

Мъж от Асеновград отнесе глоба от 1000 лева след като в автомобила му бе открита 0,6 грама марихуана.

Той се отправил за родопския град, заедно със свой приятел и млада дама. Щели да се поразходят, а и имал уговорка да достави канабис за 30 лева на братовчед си в Чепеларе.

След като пристигнали, седнали в заведение, а половин час по-късно асеновградчанинът влязъл отново в колата, заедно с дошлия му роднина. Там втория си взел дрогата, като се разплатил с банкнота от 50 лева…

Малко по-късно полицаи проверили превозното средство след като получили оперативна информация, че мъж притежава наркотици. На следващия ден претърсили и  жилището на братовчед му, където тайфата обаче вече била изпушила дрогата, стана ясно в хода на съдебното заседание.

Освен глобата от 1000 лева заради дрогата, асеновградчанинът отнесе и друг акт поради отказ да бъде тестван за употреба на наркотици. Мотивът му бил-„преди два дни пуших трева“.

24rodopi.com

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0