След 3 дни в гората и 2 в болницата, Назмие вече е в дома си

След 3 дни в гората и 2 в болницата, Назмие вече е в дома си

След 3 дни в гората и 2 в болница, Назмие Мустафа се върна у дома, където я чакаше приятна изненада – 3 нови легла, завивки, посу


След 3 дни в гората и 2 в болница, Назмие Мустафа се върна у дома, където я чакаше приятна изненада – 3 нови легла, завивки, посуда и храни от първа необходимост, осигурени от Община Момчилград. Това се случи днес, 5 дни след изчезването на 47-годишната жена от Горна Чобанка.

Припомняме, че вечерта на 5-и май тя тръгнала за Дамбалъ, за да може в полунощ да се докосне до бликащата от скалите вода, когато тя става лековита. Назмие избрала прекия път през гората, по който от селото й до местността с чудотворната вода се стига за около 40 минути. От този момент до около 19.00 часа на 8 май тя беше в неизвестност. В последния ден я търсеха по бреговете на водоеми, защото ясновидец казал на близките й, че тя е жива и се намира до вода. Именно край водоем тя била нападната и нахапана от кучета.

Назмие Мустафа сама са грижи за двете си деца, защото мъжът й има здравословно проблеми от години и в момента е настанен в болнично заведение.

Тя ще получи още помощи. По разпореждане на кмета на общината Илкнур Кязим, кметът на населеното място следи ситуацията около семейството, за да се реагира при необходимост. 

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0