След цялата дунанма: Възможно ли е през ноември да има само един изборен ден!?

След цялата дунанма: Възможно ли е през ноември да има само един изборен ден!?

На 14 ноември ще гласуваме редовно за президент и предсрочно за парламент. За 21 ноември е предвиден президентският балотаж. Много шум имаше около да

На 14 ноември ще гласуваме редовно за президент и предсрочно за парламент. За 21 ноември е предвиден президентският балотаж.

Много шум имаше около датите на изборите – дали да бъдат „2 в 1“, кой би спечелил от това и кой ще е губещият,… Брояха милионите, умуваха за умората на гласуващите. Въобще, загрижени за парите на народа и за неделния кеф на самия народ!

И след цялата дунанма (шум, тупурдия), възможно ли е през ноември да гласуваме само в един ден? Само на 14 ноември?

Напълно. След като стана ясно, че Бойко Борисов няма да се изправи срещу Румен Радев. ГЕРБ няма да заложи и на Кристалина Георгиева. Засега се спрягат имената на бившия директор на спешната болница „Пирогов“ Асен Балтов и кмета на Бургас.. как му беше името. Голата истина е, че и двамата не стават.

ГЕРБ не играе печелившо и на тези президентски избори. Румен Радев е по-близо до победа още на първия тур. Ако, разбира се, сам не се победи с някакъв грандиозен скандал. Нещо, което сме гледали с големия подарък на Петър Стоянов за Калитко Първанов (така самите социалисти наричат късметлията Георги Първанов).

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0