След стойки и чалъми с БМВ – стол през терасата,  3000 лева глоба, отнета книжка за 12 месеца

След стойки и чалъми с БМВ – стол през терасата, 3000 лева глоба, отнета книжка за 12 месеца

Млад водач с лек автомобил „БМВ“-основание за проблем, особено когато шофьорът се опита да прави дрифтаджийски изпълнения.

Млад водач с лек автомобил „БМВ“-основание за проблем, особено когато шофьорът се опита да прави дрифтаджийски изпълнения. Жител на крумовградско село обаче въдвори ред в населеното място като… хвърли стол през терасата на дома си към дрифтаджията, а след това му донесе солена глоба.

Уникалната случка се разиграла в махала на село в община Крумовград. Шофьор на „баварец“ завъртял гуми през нощта в населеното място. Подавал газ, спирал, оставяйки следи по асфалта. Нервите на местен жител обаче не издържали и човекът хвърлил по автомобила стол от терасата си. Веднага след това сигнализирал на телефон 112 за въртежите на гуми пред къщата му. Полицейски патрул отишъл на място, но служителите на реда не успели да открият водача. Ден по-късно обаче той бил установен. „Стойките и чалъмите“ на младия водач му костваха глоба в размер на 3000 лева. Книжката му пък бе отнета за период от 12 месеца.

След обжалване, съдът в Крумовград потвърди санкцията на водача.

Припомняме, че само преди дни, 18-годишен с „БМВ“ успя да потроши няколко автомобила след въртене на гуми в квартал „Възрожденци“. Младият водач изгубил контрол след настъпване на газта и помел паркираните превозни средства.

На снимката: След дрифт във „Възрожденци“

24rodopi.com


 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0