След година в пандемия: Минута мълчание за починалите другари, после – избор на председател

След година в пандемия: Минута мълчание за починалите другари, после – избор на председател

Членовете на Клуба на пенсионера в Ардино проведоха отчетно-изборно събрание. Гости на мероприятието бяха кметът на общината инж. Изет Шабан, пр

Членовете на Клуба на пенсионера в Ардино проведоха отчетно-изборно събрание. Гости на мероприятието бяха кметът на общината инж. Изет Шабан, председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям и председателят на Общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрамов.

Събитието започна с едноминутно мълчание в памет на всички членове на пенсионерския клуб, отишли си от този свят. Председателят на Клуба Гюнер Мюмюн направи обширен отчет на дейността му за последните пет години. От името на членовете и от свое име той изказа най-искрени благодарности към ръководството на общината в лицето на кмета инж. Изет Шабан за оказаната подкрепа и съдействие.

Ардинският клуб си избра и нов управителен съвет. За членове бяха избрани Мюмюн Мехмедов (Коджаман), Александър Юручев, Маргарита Митрушева и Нурие Чаръкчиева. За председател единодушно бе преизбран Гюнер Мюмюн. Той благодари от сърце на присъстващите за оказаното доверие. „За мен е огромна чест и отговорност за втори пореден мандат да бъда председател на Клуба на пенсионера. И занапред ще работя със сърце и душа за каузата на организацията“, заяви новият-стар председател. Приета бе План-програма за дейността на Клуба през следващите пет години.


Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан поздрави новото ръководство на Пенсионерския клуб и го приветства за богатата дейност и разнообразието от мероприятия. „Ръководството на общината винаги е било близо до Вас и се е отзовавало на всяко ваше искане. Приоритет в дейността на Община Ардино е социалното обслужване на населението. Към настоящия момент в общината функционират 9 вида социални услуги. Една от тях е Клубът на пенсионера. Решени сме да ги обогатим и да създадем още социални услуги. Ние работим за благото на община Ардино и ще продължаваме да го правим. Имаме идея да превърнем Ардино в център за алтернативен туризъм. Вие сте мъдри хора и сте много важни за нас. Имате опит и искам да участвате активно с идеи и предложения за новия облик на град Ардино“, заяви инж. Изет Шабан.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0