Слави Трифонов няма да става депутат, намекна, че ще излезе срещу Радев в битката за президент!

Слави Трифонов няма да става депутат, намекна, че ще излезе срещу Радев в битката за президент!

Състоянието „отговорност“ е чуждо на българския политически живот. Да си отговорен е много важно в личен план, а когато отг

Състоянието „отговорност“ е чуждо на българския политически живот. Да си отговорен е много важно в личен план, а когато отговаряш и за други хора е сакрално важно.

В този ред на мисли, представете си какво е да си политик. Трябва да си най-отговорният човек на света. Е, в България не е така, нали? Последните събития го доказват особено ясно. Аз живея така. Говоря тогава, когато има какво да кажа, правя това, което смятам, че е морално и правилно, и се стремя да нося отговорностите си достойно.

Това написа във фейсбук Слави Трифонов. И още: 

„И това, че аз и моите колеги създадохме партия „Има такъв народ“ въобще не променя това, даже напротив. Всъщност ние направихме платформа, на която искаме да се качат професионалисти, отговорни хора, които имат желанието и смелостта да правят, каквото трябва.

Аз няма да се кандидатирам за следващия Парламент, защото моето място не е там, а да нося отговорност за хората, които са там и това, което правят.

Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, но за това… като му дойде времето“.

Намекът на Трифонов за участие в президентските избори означава той да се изправи срещу настоящия държавен глава Румен Радев, който се очертава фаворит за втори мандат.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0