Славея Стоянова прави всичко възможно, за да остане в екоминистерството!

Славея Стоянова прави всичко възможно, за да остане в екоминистерството!

Нов скандал се заформя около кадрите на кабинета „Борисов” 3, които упорито се окопават в изпълнителната власт, въпреки че

Нов скандал се заформя около кадрите на кабинета „Борисов” 3, които упорито се окопават в изпълнителната власт, въпреки че правителството им вече го няма, пише „Сега“.

От министерството на околната среда и водите, ръководено от служебния министър Асен Личев, съобщиха, че при проверка на щатното разписание на ведомството е било установено, че бившите зам.-министри Славея Стоянова и Илияна Тодорова са си пазели местата като държавни служители.

Припомняме, че кърджалийката Славея Стоянова, която беше последният оперативен шеф на ОЦК, стана зам.-министър при втори опит през есента. При първото назначаване остана на поста едва 19 дни.

„Без да бъде оповестено, те са били освободени като заместник министри и възстановени съответно като директори на дирекциите „Управление на отпадъците и опазване на почвите“ и „Управление на водите“, твърдят от екоминистерството.

Засега обаче не казват какви ще бъдат последствията за Стоянова и Тодорова и дали въобще ще има такива, посочва изданието.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0