Скромно, но емоции не липсваха – награди от кмета за изявени ученици

Скромно, но емоции не липсваха – награди от кмета за изявени ученици

Различен, но вълнуващ празник, организиран от Община Крумовград, събра учители, ученици, родители в градския парк в навечерието на

Различен, но вълнуващ празник, организиран от Община Крумовград, събра учители, ученици, родители в градския парк в навечерието на Деня на славянската писменост, на българската просвета и култура – 24 май.
По традиция, всяка година по това време кметът на общината Себихан Мехмед награждава абитуриенти и изявени ученици. Създалото се извънредно положение в страната, причинено от пандемията и забраната за организиране на масови мероприятия, тази година промени сценария на празничните дни – без шествие и емоционална програма, но въпреки скромното тържество, емоции и този път не липсваха, защото успехите на нашите талантливи деца създадоха бурни емоции у присъстващите и изключителна гордост у родителите.
С грамоти и парични награди кметът на общината Себихан Мехмед награди абитуриентките от СУ „В.Левски“-Крумовград Стела Бобова, Магдалена Бояджиева и Йоана Дереджиева за пълен отличен успех от гимназиалния етап на обучение и много добро представяне в различни олимпиади и конкурси. За отлично представяне на областни олимпиади и национални състезания и конкурси с грамоти и парични награди бяханаградени 10 изявени ученици от СУ „В.Левски“ в Крумовград.
Наградени бяха и участниците в обявения от общината конкурс за рисунка, за лично творчество и презентация  за ученици от I до XII  клас, посветен на 24 май с теми: „Моето училище“ и „ За учителя с любов“.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0