Скандал! Предлагала ли е Татяна Дончева 500 000 лева за разцепването на „Има такъв народ“!?

Скандал! Предлагала ли е Татяна Дончева 500 000 лева за разцепването на „Има такъв народ“!?

 „Дясната ръка“ на Слави Трифонов Тошко Йорданов обвини „парламентарния таран“ на „Изправи се Бг. Ние идваме“ Татяна Дончева в опит да цепи "Има такъв

 „Дясната ръка“ на Слави Трифонов Тошко Йорданов обвини „парламентарния таран“ на „Изправи се Бг. Ние идваме“ Татяна Дончева в опит да цепи „Има такъв народ“, като дори предлагала половин милион лева за целта.
„Татяна Дончева е изключително нечистоплътен политически човек. Тя е човекът, който когато се говореше при кого ще отиде третият мандат, тръгна да обикаля част от нашите депутати и да им предлага да напуснат нашата парламентарна група. Обещавайки им министерски кресла, за да може да се опакова третия мандат. Включително и е драскала на едни листчета „половин милион ще ти дам“, заяви председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ (ИТН) пред БНР.
Според Йорданов „листчетата ги е драскала и си ги е взела, но разговорът, който тя е провела, може да бъде доказан“.
„Там, където е отишла да го води този разговор с човека от нашите, който може да излезе на детектор на лъжата и да потвърди всичко това, което казах, има камери. Това е факт“, подчерта №2 в ИТН.
„На човека, с когото е водила разговор от нашите, с конкретни имена кого трябва да дръпне – Ива Митева, Хиновски и т.н., е размахвала листчета с цифра половин милион и му е обяснявала как ще стане – министри да идват при добрите, защото ние сме чалгари. Тя знае къде е ходила и при кого е ходила, защото там, пак казвам, на офиса има камери“, категоричен е Тошко Йорданов.
Татяна Дончева поиска пред бТВ веднага да бъдат показани такива записи, казвайки, че никога не е стъпвала в офис на ИТН. Допълва, че никога не е раздавала постове и че никога не е имала такива средства в себе си.

„Обвиненията са смехотворни“, заключи тя.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0