Скандалният джебелчанин ще бъде държан далеч от Кърджали, доверието на шефовете в ИТН печели Ялчън Мастанлъ

Скандалният джебелчанин ще бъде държан далеч от Кърджали, доверието на шефовете в ИТН печели Ялчън Мастанлъ

Скандалният джебелчанин Танер Кадир Тюркоглу, който откри процедура за изграждане на депо за пластмасови отпадъци в Груево и опасно про

Скандалният джебелчанин Танер Кадир Тюркоглу, който откри процедура за изграждане на депо за пластмасови отпадъци в Груево и опасно производство в Кърджали, няма да пречи на „Има такъв народ“ (ИТН) в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район. Дългогодишният служител в звеното за охраняване на пазарите в Бурса няма да бъде вписан в кърджалийската листа на ИТН, обещано му е избираемо място в Пловдив-област.

Това е новината от ИТН във връзка с предстоящото днес регистриране на кандидатската листа в РИК-Кърджали. Джебелчанинът се надяваше да води листата в Кърджали.

Начело отново ще бъде Васил Георгиев, второто място е за Георги Чепишев, третото ще заеме бившият активист на ДОСТ Ялчън Мастанлъ от Момчилград, следва Юлия Чортленева и др. Очаква се в непълната листа да попадне и „активист на БОEЦ и по-краен националист от Велизар Енчев“, както го определят местните симпатизанти на ИТН.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0