Симона Загорова промени визията си, запя хитовете на мама Глория и Филето

Симона Загорова промени визията си, запя хитовете на мама Глория и Филето

Социалната изолация ражда всякакви идеи, особено свързани с визията, защото хората разполагат с цялото време на света, за да си пр

Социалната изолация ражда всякакви идеи, особено свързани с визията, защото хората разполагат с цялото време на света, за да си правят какви ли не експерименти. Новата визия на Симона Загорова -дъщеря на фолк примата Глория и известният кърджалийски певец и композитор Илия Загоров – Филето, е поредното потвърждение за това и както е видно – доста успешно.
Дъщерята на Глория, която пое по свой собствен път в музиката преди няколко години, продължава да доказва, че не се притеснява от промените, нито от коментарите, които биха предизвикали в публичното пространство. Симона вече е с доста по-къса коса и изглежда много различно.
Коментарите в профила й в социалните мрежи засега са изцяло положителни, а самата тя изглежда по-щастлива отвсякога, въпреки изолацията и липсата на възможност за срещи с приятели, пише „Шоу Блиц“.
Междувременно в писмо до 24rodopi.com кърджалийски фенове на Симона отбелязват, че тя изпълнява „по уникален начин хитове на мама Глория и тате Филето“.


24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0