Сигнал до 24rodopi.com: Шофьор блъсна незряща жена, помогнете да го открием!

Сигнал до 24rodopi.com: Шофьор блъсна незряща жена, помогнете да го открием!

Водач на автомобил е блъснал незряща жена в центъра на Кърджали, след което напуснал мястото на произшествието. Роднини на пострадалата

Водач на автомобил е блъснал незряща жена в центъра на Кърджали, след което напуснал мястото на произшествието. Роднини на пострадалата 88-годишна дама се обръщат за помощ към свидетели на инцидента, които да помогнат за установяване на извършителя.

Произшествието е възникнало на 4 юни, около 10 часа сутринта, на паркинга на площад „Освобождение“. Пикап, изнасящ се на заден ход, блъска жената, която се придвижвала със съпруга си в посока Градската градина.

„Възрастната жена е съборена на земята Хора се притичват на помощ и я вдигат.

Водачът на автомобила излиза, вижда случилото се и напуска местопроизшествието без да окаже каквото и да е съдействие на пострадалите. Вследствие на удара жената е със счупена ръка. На случката е имало свидетели, които са сигнализирали на водача на автомобила, че ще блъсне възрастните хора. Ние, като семейство на пострадалите, се обръщаме към свидетелите с молба да се свържат с нас на телефони:  0887846284 Соня Василева, 0888913849 Янка Василева“, написаха до 24rodopi.com роднини на потърпевшата.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0