Сибел Джан с концерт в София

Сибел Джан с концерт в София

Турската звезда Сибел Джан (Sibel Can)ще пее за първи път за феновете си в България. Заедно с екип, наброяващ над петдесет души, сред к

Турската звезда Сибел Джан (Sibel Can)ще пее за първи път за феновете си в България. Заедно с екип, наброяващ над петдесет души, сред които тридесет от най-добрите инструменталисти в източното звучене, Сибел Джан ще възпламени столичната зала „Арена Армеец“ със своя спектакъл „Огън и ритъм“. Това посочват в съобщение до медиите от продуцентската компания, организираща концерта в началото на декември.

Предстоящият концерт на Сибел Джан в Арена Армеец също е част от голямото световно турне на певицата, а тя самата ще пристигне в София директно от Маями, където има участия през декември.

Сибел Джан е балканска певица и актриса, родена в Турция, с югославски корени. Основно изпълнява поп и рок музика, но репертоарът й съдържа и произведения с типичното източно звучене. Награждавана е десет поредни пъти за най-добър глас в Турция и е притежателка на 4 приза „Певица на годината“. Наскоро издаде своя 23-ти албум, който съдържа 10 нови песни.

„Приятели от България, радвам се че най-после ще имам шанс да се срещна с вас. Въпреки, че залата трябва да бъде с ограничен капацитет, аз не се съмнявам, че с онези от вас, които успеят да присъстват, ще преживеем нещо незабравимо. Ще се видим в София!“, споделя в обръщение към своите фенове самата Сибел Джан.

Концертът ще се проведе при абсолютен контрол за пълното спазване на всички предписани от Министерство на здравеопазването противоепидемични мерки във връзка с COVID-19, гарантират организаторите. Те са в преговори с мегазвездата Йозджан Дениз (Özcan Deniz)за гостуване в България.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0