Сейфи Мехмедали е новият лидер на ДПС в Джебел

Сейфи Мехмедали е новият лидер на ДПС в Джебел

Сейфи Мехмедали е новият председател на Общинския съвет на ДПС в Джебел. Досегашният младежки лидер бе предложен от кмета на Джебел Нед


Сейфи Мехмедали е новият председател на Общинския съвет на ДПС в Джебел. Досегашният младежки лидер бе предложен от кмета на Джебел Неджми Али за председател на общинската структура на партията. Дългогодишният шеф на партийната структура Хюсеин Мустафа обяви пред делегатите, че няма да се кандидатира за нов мандат.


Присъстващите на отчетно-изборната конференция станаха свидетели и на отчета на кмета Неджми Али от началото на мандата му до днес, като презентацията бе базирана на 98 слайда. С богат снимков материал бяха показани изпълнените обещания по време на предизборната кампания преди година.

За отбелязване е присъствието на много млади хора в новия Общински съвет на ДПС.


Гости на форума бяха зам.-председателят на ДПС Хасан Азис, областният лидер Изет Шабан, депутатът Ерол Мехмед, лидерът на ДПС в Черноочене Бедрие Газиюмер, зам.-кметът на Джебел Емил Куцев.

Сейфи Мехмедали е роден на 23 февруари 1983 г. в Джебел. Завършил е бакалавърски степени по „Международни икономически отношения” във ВСУ „Черноризец Храбър” „Ремонт и експлоатация на автотранспортна техника” и „Автоматика, информационна и управляваща техника” в Технически колеж – Ямбол към Тракийски университет – Стара Загора. Магистър е по „Митническо разузнаване и разследване” и „Защита на национална сигурност” във ВСУ „Черноризец Храбър”. Председател на Общински съвет – Джебел. От 2009 година до февруари 2020 година е председател на Общински съвет на Младежко ДПС – Джебел.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0