Седмокласници продаваха домашни консерви, за да зарадват старци

Седмокласници продаваха домашни консерви, за да зарадват старци

Седмокласници от СУ "Петко Рачов Славейков" - членове на детското движение "Ръка за помощ", проведоха благотворителна разпродажба на до

Седмокласници от СУ „Петко Рачов Славейков“ – членове на детското движение „Ръка за помощ“, проведоха благотворителна разпродажба на домашни консерви и ръчно изработени изделия с желанието да зарадват обитателите на Дома за възрастни хора в Кърджали. Тази акция е традиционна, дори обикновено славейковските прогимназисти гостуват в Дома и радват потребителите с музикална програма и забавления заедно. Поради противоепидемичните мерки тази година възпитаниците на ръководителката на „Ръка за помощ“ Снежана Сиракова решават да поканят в училището си директора на Дома за възрастни хора д-р Таня Анастасова – Делева и да й връчат своите подаръци за обитателите и персонала.

От дългогодишните си взаимни дейностите младите славейковци знаят какво ще зарадва възрастните хора и с постъпленията от акцията им купуват плодове и напитки. Надяват се след време да могат да посетят възрастните хора лично и освен с подаръци да ги зарадват със своите таланти и време заедно.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0