„Сводниците“ от къщата за гости остават под „домашен арест“!

„Сводниците“ от къщата за гости остават под „домашен арест“!

Задържаните за сводничество двама кърджалийци остават под „домашен арест“. Това решиха окръжните магистрати, които отхвърли

Задържаните за сводничество двама кърджалийци остават под „домашен арест“. Това решиха окръжните магистрати, които отхвърлиха искането на двамата обвиняеми за изменение на мярката в по-лека.

А.А. и С.С. са привлечени като обвиняеми по досъдебно производство на ОД на МВР – Кърджали, водено срещу тях за свождане към съвкупление по отношение на две или повече лица, при условията на продължавано престъпление и деянието е извършено с користна цел.

Окръжният съд прие в мотивите си, че няма промяна на обстоятелствата от вземане на първоначалната мярка за неотклонение по отношение и на двамата обвиняеми, както и че липсват каквито и да е данни, които да налагат изменение на домашния арест в по-лека мярка на процесуална принуда.

Определението на съда е окончателно.

Нови искания за изменение на мерките за неотклонение „домашен арест” обвиняемите могат да правят след изтичане на два месеца от влизане на определението в сила.

Заседанието по делото се проведе чрез видеоконферентна връзка по Skype между Окръжна прокуратура – Кърджали и съдебният състав, обвиняемите и защитниците им в съдебната зала на Окръжен съд – Кърджали.

Припомняме, че двамата бяха задържани при акция на полицията в областния град. Единият е собственик на къща за гости, а другият служител на рецепция. Обектът стана известен като „Къщата на любовта“. Месеци наред жени предлагали сексуални услуги срещу заплащане в малкия хотел.

Както 24rodopi.com първи и единствен писа, рецепционистът в къщата за гости прибирал по 10 или 20 лева от жрици след техен сеанс с клиенти. Шефът му пък се задоволявал с нощувките, които заплащали проститутките, ползващи стаите в малкото хотелче.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0