Сали Дурмуш оглави МДПС в Момчилград

Сали Дурмуш оглави МДПС в Момчилград

Сали Дурмуш беше избран единодушно за председател на общинската организация на Младежкото ДПС в Момчилград. Той беше единствен кандидат

Сали Дурмуш беше избран единодушно за председател на общинската организация на Младежкото ДПС в Момчилград. Той беше единствен кандидат за поста и за него гласуваха всички 93 делегати на общинската конференция. Сред официалните гости на форума бяха депутатът от ДПС Ерол Мехмед, областният лидер на Младежкото ДПС Байрам Байрам, кметът на община Момчилград Илкнур Кязим, бившите кметове Бирол Кьосеюмер, Ердинч Хайрула и Акиф Акиф, председателите на общинските съвети в Момчилград и в Кърджали – Ерсин Юмер и Юсеин Ахмед.

„За мен е чест и отговорност да бъда председател на общинския съвет на Младежкото ДПС – Момчилград. Вярвам, че ще успеем да преодолеем изпитанията и предизвикателствата, разчитайки на нашата заедност и сплотеност. Младежкото ДПС е най-силната и мощна младежка партийна структура, която трябва постоянно да се развива и постига нови успехи, а това зависи от всички нас“, заяви Сали Дурмуш.

Новият председател на Младежкото ДПС е на 32 години. Завършил е специалност „Публична администрация“ в Бургаски свободен университет. Работи като медиатор в община Момчилград.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0