Румен Петков поиска ревизия: Бориславова съсипа предприятия в Кърджали! (видео)

Двама кандидати за народни представители ще има в листата на АБВ в Кърджали. Водач е д-р Пламена Заячка, а под №2 е Марчела Сотир

Двама кандидати за народни представители ще има в листата на АБВ в Кърджали. Водач е д-р Пламена Заячка, а под №2 е Марчела Сотирова.

„Ще заложим на една патриотична кампания. Изборът за Кърджали е лесен. Или хората избират старото поколение политици – компрометирани личности, или се дава шанс на младите хора, на новото поколение – квалифицирани  и подготвени кадри. Трябва да прекратим убийството на туризма. Да върнем Кърджали като туристическа дестинация. Да направим областта туристически център, познат в Европа, защото Кърджали е един неразработен диамант“, посочи д-р Заячка след като листата бе регистрирана в РИК. 

Двете дами бяха придружени от председателя на партията Румен Петков.

Той пък призова ревизията на приватизацията да започне от Кърджали.

„Кърджали години наред не получава отговори на важни въпроси-кой съсипа икономиката. Защото, например, Цветелина Бориславова е с лично участие в съсипването на ключовите кърджалийски предприятия – приватизирани, препродадени без оглед на тяхната социална същност като заетост. И за тези неща, когато всички се бият в гърдите, начело с онова момче с каскета, че ще преразгледа приватизацията, да започне с арестуването на Цветелина Бориславова“, заяви Румен Петков.

Освен д-р Заячка, в листата е и студентката от Кърджали Марчела Сотирова.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0