Родопчанин разпространил 49 409 порноклипове и снимки

Родопчанин разпространил 49 409 порноклипове и снимки

Родопчанин се изправя пред съда заради порнография. Мъжът е обвинен от прокуратурата, че в рамките на близо година е разпространил в ин

Родопчанин се изправя пред съда заради порнография. Мъжът е обвинен от прокуратурата, че в рамките на близо година е разпространил в интернет общо 49 409 клипа и снимки, изобразяващи реално полово сношение между лица от един и същи и различен пол, за „създаването на които са използвани лица, ненавършили 18 години“, съобщават колегите от 24smolian.com.

Дейността си той извършвал от лаптоп, ползвайки интернет пакет на името на баща си.

„Има 36 приложения, които съдържат порнографско съдържание с лица, изглеждащи ненавършили 18 години. Запознат съм с програмата. Тя е от типа програми за децентрализирано сваляне на файлове, т.е. без централен сървър, по метода от точка до точка. Основната ѝ характеристика е, че файлът се сваля на части, всяка част може да се сваля от различни пиъри, компютри. Клиентската част на програмата, инсталирана на локалния компютър, след 100-процентовото сваляне придобива окончателния си вид. Докато файлът се сваля, той едновременно се качва“, посочи едно от вещите лица в хода на първото заседание пред Темида.

Експертизите бяха приети, но магистратите в Смолян насрочиха нова дата за делото, в което да бъдат изслушани още вещи лица.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0