Родопчанинът Алейдин: Който лъже – себе си лъже, и който се подиграва с другите, се подиграва с късмета и здравето си

Родопчанинът Алейдин: Който лъже – себе си лъже, и който се подиграва с другите, се подиграва с късмета и здравето си

След завръщането си от чужбина и поради доказаната си работа, Алейдин отново ще приема в Кърджали на 13, 14 и 15 май – четвъ

След завръщането си от чужбина и поради доказаната си работа, Алейдин отново ще приема в Кърджали на 13, 14 и 15 май – четвъртък, петък и събота от 9.00 до 20.00 ч. След предварително записване на телефони: 0892 79 87 18 и 0879 48 94 15.

Алейдин е роден преди 42 години в село Бенковски, до Златоград, но от бизо една година в Стара Загора. Завършил е ислямско духовно училище в Шумен през 1999 г.  Българомохамеданин – помак, както сам казва. Баща на две деца, от първия брак.

Родопчанинът Алейдин моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, който се подиграва – грехът си е негов. Всевишният вижда всичко, казва той. АЛЕЙДИН ХОДЖА НЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДА И ДА ПОМАГА ПО ТЕЛЕФОНА, А САМО ЧРЕЗ ЛИЧНА СРЕЩА.

ТОЙ НЕ Е ЯСНОВИДЕЦ ИЛИ ГАДАТЕЛ.

 -Алейдине, какво се случи с теб и откога започна да помагаш на хората?

– През 2002 година преминах едно тежко боледуване, изпаднал бях в шок и кома без да ми има нищо. Тогава, като насън ми се яви един стар човек с дълга бяла брада и ми проговори на български, не на арабски или турски, защото съм помак, с което се гордея, но за мен няма значение кой какъв е. Този човек ми заяви: „Алейдине, за в бъдеще ще те надаря с такава дарба да помагаш на хората, да им гледаш на Корана, да им откриваш и разваляш магии, но няма да правиш. Ако се осмелиш и почнеш да правиш, ще ти отнема дарбата“. Оттогава започнах да гледам на Коран и да помагам на хората.

-Защо настояваше именно за това заглавие в твоето интервю?

– Моите думи са свързани с човек, служител в Община Кирково и жена от кметството в моето родно село Дрангово, които едно обещават, а след това друго вършат и лъжат нагло като безбожници. Срамът и позорът си остават за тяхна сметка. Всевишният вижда всичко и да не забравят, че всичко се връща. Да се позамислят, че всяко начало си има и своя край. Засрамете се, хора, наближават избори, с какви очи ще излезете отново пред хората да агитирате, като не спазвате обещанията си? Тези изречения са свързани и с празниците Рамазан Байрам, 24 май и празника на нашето село.

– Питаш ли хората за какво идват при теб и какъв проблем имат?

– Гледам на даден човек по първото му име, навършени години, дата, месец и година на раждане. Аз не питам за какво идват при мен, а когато отворя Корана, аз казвам проблема на човека. Започвам от миналото, за да се увери той колко познавам, преминавам през настоящето и стигам до бъдещето. Когато започна да гледам, мога да кажа на дадения човек колко брака ще има, колко деца, в бъдеще какво ще работи, за здравословни проблеми, болести. Също така мога да кажа-ако има имот за продаване или за купуване, дали ще го продаде или купи и кога ще стане това. Ако даденият човек има магия мога да кажа къде е сложена, кой я е направил, първата буква на човека, както и дали е мъж или жена, целта на магията.

– Кои са най-успешните случаи и болести, на които помагаш чрез  Корана?

– Лекувам всякакъв вид болести, но най-успешни случаи имам против алкохолизъм, хазарт и наркотици. Когато лекувам тези три болести, даденият човек не трябва да знае. Трябва при мен да дойде негов близък приятел или роднина със снимка и дреха на зависимия. Гаранция давам за моята работа. Също помагам за припадъци, епилепсия, страх, стрес, страхова невроза, заекване, напикаване и проблеми със забременяване.

-Кои са неизлечимите болести, за които и ти не можеш да помогнеш?

 – Аз съм много директен, както Вие си пазите хляба на работното място, така и аз си пазя моя. Не съм човек за ден, за година, за две. Не мога да помогна, макар че са идвали хора от Родопите при мен, за ракови заболявания, диабет и тумор.

 – На какви цени работиш?

– При мен цената за едно гледане в Кърджали и Смолян е 88 лева, а когато лекувам дадена болест или развалям магии, цената се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, и в зависимост от проблема или магията – дали са отскоро или по-стари. На всекиму цената е различна. АКО МАГИЯТА СЕ РАЗВАЛИ ИЛИ ЛЕЧЕНИЕТО СЕ НАПРАВИ СЪЩИЯ ДЕН, КОГАТО СЪМ ГЛЕДАЛ НА ДАДЕНИЯ ЧОВЕК, ЦЕНАТА Е ДОСТА ПО-НИСКА, ОТКОЛКОТО НА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ.

Работя най-евтино в цялата страна спрямо колегите си, които ги дават по телевизиите, но да не забравяме, че аз също имам разходи за пътни, хотели, храна и т.н.

Моите цени не са космически, в хиляди левове, както е при колежките ми, които ги дават по телевизията.

– В тази политическа и и кономическа криза държавни служители и политици опират ли до твоите услуги?

– Радвам се и се гордея, че на мен се доверяват хора от полицията, съда, Общините, учителки, магазинерки, бизнесмени от Родопите. Който не ми вярва, мога да го докажа. Някои от тях търсят помощта ми за втори и трети път дори. Ако първия път не бяха останали доволни, едва ли щяха да дойдат пак при мен.

-Как процедираш при разваляне на магии и лекуване на болести?

-Моят девиз е: „Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен!“.

Когато лекувам дадена болест или развалям магии, аз го правя пред човека, за да види той с очите си. А не както го правят колегите ми по телевизиите със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство. Когато развалям магии, правя и защита, както давам гаранция, че от тук нататък даденият човек 7 години магия не може да го хване, дори отново да се опитат да му направят. МОГА ДА ГЛЕДАМ И ДА ПОМАГАМ, И ДА РАЗВАЛЯМ МАГИЯ И НА СНИМКА, И ЗА ДРУГ ЧОВЕК, СТИГА ДА НЕ Е ПОЧИНАЛ. ЗА УМРЕЛИ ХОРА НЕ ГЛЕДАМ. КОЙТО РЕШИ ДА МЕ ПРОБВА И ДА СЕ ПОДИГРАВА С УМРЕЛИТЕ, ГРЕХЪТ СИ Е НЕГОВ, ВСЕВИШНИЯТ МУ ГО ВРЪЩА.

Ето и отзиви на хора, на които вече е помогнал Алейдин:

Г.Х. от село Черноочене, област Кърджали: Алейдин ходжа е истински и почтен човек за мен. Не му се подмазвам и не го защитавам, но за мен той е човекът, който помогна на съпруга ми да се отърве от тази отрова – алкохола. Беше му се разтурило семейството, децата не искаха да го погледнат. След като в края на миналата година решихме, макар и с недоверие да потърсим помощ от Алейдин, от близо четири месеца виждам, че съпругът ми е друг човек и има коренна промяна в него. Желая на Алейдин да е в дженнета – рая на другия свят.

Р.С. от кв.“Възрожденци“ – Кърджали: Ходихме с майка ми при Алейдин, когато приемаше в града ни. Той не ми даде да говоря и да му кажа какво ме мъчи и тормози. След като отвори Корана, ми каза, че на нашето семейство има направена магия, която беше сложена върху климатика ни в хола. Беше ни направено от ден на ден работата ми – бизнесът ми да не върви и да не спори, и бяхме напът да фалираме. Бяхме затънали в борчове. След като решихме да се доверим на родопчанина и той ни гарантина, че ако се махнат тези мръсотии и хорски негативи, нещата ще си дойдат на мястото и така и стана. За нас Алейдин ходжа не казва, а доказва както е и неговият девиз: „Не обичам да се хваля, нека хората да говорят за мен.“

А.И. от село Тихомир – Кирковско: За мен Алейдин е истински и честен човек, доказал се с неговата дарба и сила, която има. Защото благодарение на него, след като 9 години ходихме по мъките и два пъти пробвахме чрез ин витро и нищо не се получаваше, той ни зарадва, не знам по какъв начин, но се радваме на момиченце на близо годинка. Аз и майка ми отидохме при младия лечител в средата на лятото на 2017 година, когато живееше в град Мадан. Да е здрав като скалите, му пожелаваме нашето семейство, а на тези, които му събират греха и се гаврат с него, едва ли ще видят хубаво. Знам много такива хора, които собствените си кусури не виждат, и тяхното нещастие, а се присмиват на останалите. Господ-Аллах е съдникът, той вижда всичко. Забавя, но никога не забравя.

З.К. от село Нановица – Момчилградско: Помашкият ходжа е човекът, който помогна за сина ми и от вече година и половина той не заеква, не се напикава и не припада. Беше наплашен от една котка. Не съжалявам, че преди няколко месеца ходих при него в Стара Загора. Не вярвах, че някой може да ми помогне, но сега вече хваля помашкия хожа на всеки, който има нужда и вярва на тези неща.

АЛЕЙДИН ТАХИРОВ ЧЕСТИТИ РАМАЗАН БАЙРАМА НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ И ВЯРВАЩИ МЮСЮЛМАНИ, КАТО ИМ ПОЖЕЛАВА ДЪЛЪГ ЖИВОТ И МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСЕТ И РАДОСТ В СЕМЕЙСТВАТА ИМ!

RAMAZAN BAYRAM MUBAREK OLSUN!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0