„Родих на пътя между колите…“

„Родих на пътя между колите. Страх ме беше, но така дойде. Страх ме беше да отида в болница, тъй като детето е от друг мъжR

„Родих на пътя между колите. Страх ме беше, но така дойде. Страх ме беше да отида в болница, тъй като детето е от друг мъж“. Това разказва пред Нова телевизия Джеврие, младата майка, която хвърли бебето си във Водното огледало в Кърджали.  Жената скрива бебето под връхната дреха и го изхвърля във водата. Тя споделя, че докато носела бебето до реката, си мислила, че никой не трябва да разбира за него.
Джеврие е родила 7 деца, но не отглежда нито едно от тях. 3 от тях са отглеждани от държавата, 2 гледа нейната свекърва, едно почива от пневмония и едно, което е изхвърлила във Водното огледало.
Както 24rodopi.com първи писа, мъжът на убийцата Джеврие Христова излежава присъда в затвора. Тя забременяла от свой приятел, когото уведомила веднага след като разбрала за бременността. На близките си не съобщила, че чака дете.
24rodopi.com разкри технологията на едно убийство на бебе…
В един декемврийски ден, след като оставила децата си на училище, тя почувствала болки, легнала между два паркирани леки автомобила, където родила бебето. Детето проплакало. Майката с ръце скъсала пъпната връв на момченцето.  По-късно тя решила да го изхвърли във водите на река Арда, защото се страхувала, че близките й ще разберат, че детето е от друг мъж. Завила бебето в зимно яке, занесла го до брега на Арда и го пуснала в реката. Детето проплакало и след малко потънало във водата. Когато се прибрала в дома си Джеврие се почувствала зле, което наложило лекарска намеса и бил подаден сигнал в полицията…
Технологията на едно убийство на бебе. Разкрита в хода на делото срещу майката.
Както вече писахме, 28-годишната Джеврие получи условна присъда от съда в Кърджали. 16 месеца „лишаване от свобода“, с изпитателен срок от три години.
Кърджалийката има пет деца, две от които се отглеждат в приемно семейство, а тя се грижела за останалите три с помощта на близки.
На снимките: Акцията по изваждането на трупа и майката в съда

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0