Роденият в Кърджали Георги Шопов спечели „Гласът на България“ и 50 000 лева

Роденият в Кърджали Георги Шопов спечели „Гласът на България“ и 50 000 лева

Роденият в Кърджали Георги Шопов е големият победител в седмия сезон на телевизионния музикален формат „Гласът на България&#

Роденият в Кърджали Георги Шопов е големият победител в седмия сезон на телевизионния музикален формат „Гласът на България“
Георги, който бе в oтбoрa нa Иван Лечев, cъбрa нaй-гoлям зритeлcки вoт и грабна титлата в свирепа конкуренция с три талантливи момичета.
„Посвещавам победата си на дъщеря ми и на всички деца на България. Вярвайте в мечтите си!“, каза той прeд кaмeритe нa bTV минути cлeд пoбeдaтa.
„В теб има душа, която излиза през гласа ти. Никой не може да ги отнеме това, което притежаваш“, обяви от своя страна Лечев, който за трети път триумфира като треньор в музикалната надпревара.
В последния, изключително оспорван етап на шоуто, за първото място и приза от 50 000 лева се конкурираха Елена от отбора на Михаела, която остана на четвърто място, фурията Керана от тима на Камелия и ромската перла Йоана с треньор Графа.
Георги обаче ги надпя със специфичната си рок бленда и покори сърцата на зрителите с емоционалното изпълнение на парчето Dust In The Wind.
Георги Шопов е на 43 години и е от Варна. Двете му големи страсти са музиката и рисуването. Завършил е живопис във Велико Търново. Записва се в „Гласът на България“ заради дъщеря си, за да ѝ даде добър пример.
Победителят обяви, че с парите от търга на статуетката ще бъде помогнато на нуждаещи се деца.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0