"Републиканците" на Цветанов ще притесняват в Кърджалийско повече ДПС, отколкото ГЕРБ

"Републиканците" на Цветанов ще притесняват в Кърджалийско повече ДПС, отколкото ГЕРБ

Партията на Цветан Цветанов „Републиканци за България“ ще критикува и притеснява в Кърджалийско много повече ДПС, отколк

Партията на Цветан Цветанов „Републиканци за България“ ще критикува и притеснява в Кърджалийско много повече ДПС, отколкото ГЕРБ. Това става ясно от първите изяви на учредителите на новата политическа формация. Те са основно във Фейсбук, където словесната атака към ДПС е пет пъти повече от яростните постове по адрес на представители на ГЕРБ. Най-коментирани и явяващи се „ракети-носители“ за „кърджалийските републиканци“ са Мустафа Карадайъ, Хасан Азис и Цвета Караянчева.
Както вече 24rodopi.com писа, сред учредителите на „Републиканци за България“ имаше и 25 души от област Кърджали. Най-известните са бившият областен управител Илия Илиев и бившият общински лидер на партия ДОСТ в Кърджали Рашит Рашит.
Илия Илиев споделя, че в кърджалийската група имало само 3-ма бивши членове на ГЕРБ, като единият бил той. Всички 7 кърджалийски общини били представени на учредителната конференция.
След съдебната регистрация на партията щели да бъдат изградени общински структури и да се избере областен съвет на „Републиканци за България“. Според Илиев сред записалите се имало и кърджалийци, които никога досега не са членували  в политическа партия.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0