Ремонтите в Чернооченско продължават – ред е на Нови пазар

Ремонтите в Чернооченско продължават – ред е на Нови пазар

Активно продължава откриването на серия от нови строителни площадки в Чернооченско. Поредната е за благоустрояването и асфалтирането

Активно продължава откриването на серия от нови строителни площадки в Чернооченско. Поредната е за благоустрояването и асфалтирането на улицата, която се намира до непосредствена близост край благоустроеното през миналата и началото на тази година дере, преминаващо през чернооченското село Нови пазар.
На откриването на строителната площадка присъстваха кметът на Община Черноочене Айдън Осман, представители на общинското ръководство, мести кметове, жители на село Нови пазар, общественици, представители на фирмата изпълнител и надзора на обекта.
С реконструкцията се предвижда отстраняване на съществуващата асфалтова настилка и полагане на нова, изграждане на тротоар, оформяне на паркоместа – съобразени с достъпа за инвалиди и зелено пространство.
Новопостроените жилищни сгради ще бъдат включени към съществуващата канализационна мрежа за отпадни води.
Местните жители благодариха на ръководството на община Черноочене, за реализирането на проекта и поетите ангажименти. След приключването и на дейностите районът вече ще има съвсем друг облик, казаха те.
Кметът Айдън Осман подчерта, че целта на Община Черноочене е подобряване качеството на живот и създаване комфорт на населението на централното село, реализирана чрез пространствени решения.
Той увери, че ангажиментите и дейностите, по които работи Общината, ще продължат.
Исмет ИСМАИЛ, Черноочене

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0