Рекордни заплати за братя Цоневи, ако преминат от „Левски“ в „Арда 1924“!

Рекордни заплати за братя Цоневи, ако преминат от „Левски“ в „Арда 1924“!

"Арда 1924" може да измъкне братя Цоневи от "Левски", докато на "Герена" ситуацията е несигурна. Борислав и Радослав, които имат догово


„Арда 1924“ може да измъкне братя Цоневи от „Левски“, докато на „Герена“ ситуацията е несигурна. Борислав и Радослав, които имат договор със „сините“ до края на настоящия месец, вече са получили оферта от клуба от Кърджали, който за разлика от „Левски“, ще играе в Европа през следващия сезон.

Според запознати двамата ще имат рекордни заплати в „Арда“, ако приемат офертата, пише агенция „Монитор“. На този етап близнаците нито са казали „да“, нито – „не“. Те са обяснили, че ще изчакат развитието на събитията на „Герена“ още малко преди да вземат окончателно решение.

Братя Цоневи пропуснаха по-голямата част от сезона заради контузии, но когато бяха на терена със синия екип, си личеше, че „Левски“ е много по-класен отбор, пише спортната редакция. Иначе „Арда“ вече уреди един от футболистите на „сините“ – Илия Юруков, който разтрогна с клуба от „Герена“ заради неизплатени заплати. В Кърджали обявиха, че ще залагат изключително на български футболисти и заради това са се насочили към такива в „Левски“, където ситуацията е доста сложна и несигурна към днешна дата.

На снимката: „Арда 1924“ стартира подготавката за новия сезон на стадиона в Момчилград вчера

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0