Рекордните 50 000 лева от феновете влизат в касата на „Арда 1924“ само от един мач (видео)

Рекордните 50 000 лева от феновете влизат в касата на „Арда 1924“ само от един мач (видео)

Над 50 000 лева ще влязат в касата на „Арда 1924“ от продадени билети само за един мач. Рекордните постъпления ще дойдат

Над 50 000 лева ще влязат в касата на „Арда 1924“ от продадени билети само за един мач. Рекордните постъпления ще дойдат от днешния двубой от втория кръг в Efbet лига между „Арда 1924“ и „Левски“ на стадиона в парк „Простор“ в Кърджали. Очаква се присъствието на 4 000 фенове (цените на билетите – 10, 15 и 20 лева).
Играчите от „любовта на народа“, както в България наричат от десетилетия тима на „Левски“, нощуваха в Хасково и днес по обяд ще се появят в Кърджали. Освен от най-верните си фенове от София, те ще бъдат подкрепяни и от много кърджалийски левскари. Голяма част от запалянковците на „Сините от Кърджали“ подкрепят и „Левски“.
Футболистите на „Арда 1924“ проведоха последната си тренировка вчера на „Арена Арда“, като след нея наставникът Николай Киров определи групата за мача, който е тази вечер от 20:00 часа.
Букмейкърите дават лека преднина на „Левски“, но в първия кръг се видя, че „Сините от „Герена“ има много сериозни проблеми, а играта им „куца“.
Припомняме, че за първи път футболен мач в Кърджали ще се играе на осветление. В сектор Б пък е монтирано електронно табло.
Станислав Тодоров ще бъде главен съдия на срещата, негови помощници ще са Мартин Димитров и Мартин Ангелов. Четвърти рефер ще бъде Николай Йорданов.
В охраната на мача са включени 180 служители на областната дирекция на полицията в Кърджали.
24rodopi.com
Очаквайте: Феновете в настроение! Казват, че посрещаме единствения отбор в Първа лига с голям палячо и анонс да приемат още един такъв. И добавят, че на „Арена „Арда“ днес ще има много,… ама много ДПС!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0