Ревнив съпруг екзекутира наша изселничка в Бурса!

Ревнив съпруг екзекутира наша изселничка в Бурса!

35-годишна изселничка от България е била застреляна от ревнивия си съпруг в Бурса. Убийството е станало във вторник сутринта. Айгюл Йъл

35-годишна изселничка от България е била застреляна от ревнивия си съпруг в Бурса. Убийството е станало във вторник сутринта. Айгюл Йълдъз буквално е екзекутирана с три куршума на улица в квартал „Юнусели“ в община Османгази.

Родената в Кърджалийско Айгюл и съпругът й Мехмед, на 38 години, били в развод. Мъжът пресрещнал бившата си на улицата в 7,30 часа сутринта, когато тя отивала на работа. Между двамата започнал спор, при който Мехмед извадил пистолет и стрелял в жената. Веднага след това той избягал с лек автомобил. На място пристигнали полицейски и медицински екипи. Айгюл обаче била мъртва. Полицаите обградили дома на Мехмед, който излязъл на балкона с насочен пистолет към главата си и заплашил да се самоубие, пишат турски медии. Близо час и половина органите на реда увещавали мъжа, който в крайна сметка свалил оръжието и се предал.

Двойката има син на 8 години. Семейството на Айгюл заявило, че зет им заплашвал от два месеца дъщеря им с убийство. Заплахи имало и от страна на семейството му. 

Айгюл е била погребана на 21 април.

24rodopi.com

На снимките:

Погребението. Двамата преди развода;

Бабата и детето

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0