Рашит Рашит: Директор „вкара“ семейството си в СИК, за да изпревари хиляди чакащи за ваксиниране!

Рашит Рашит: Директор „вкара“ семейството си в СИК, за да изпревари хиляди чакащи за ваксиниране!

Директор на служба в Кърджали записал семейството си в списъците с членове на секционни избирателни комисии (СИК), за да могат да се ва

Директор на служба в Кърджали записал семейството си в списъците с членове на секционни избирателни комисии (СИК), за да могат да се ваксинират преди хилядите от областният град и региона, които чакат реда си. След като той, жена му и дъщеря им получили първата доза ваксини, семейството се отказало да участва в СИК.

Това скандално разкритие прави Рашит Рашит, който е кандидат за депутат и бивш председател на партия ДОСТ в Кърджали.

От екипа на Рашит отправят питане към министъра на здравеопазването проф. д-р Костадин Ангелов във връзка с подадените сигнали за партийни активисти, които без да са членове на СИК са се ваксинирали като такива, заобикаляйки ваксинационния план.

„След първата инжекция тарикатстващите и подиграващи се по този начин с всички кърджалийци и жители на областта са излезли от списъците с членове на СИК“, посочва Рашит Рашит. Той уточнява, че директорът, който записал в списъка менте жена си и дъщеря им, „наскоро бе разкрит от местните медии като клиент на прокуратурата и икономическата полиция“.

От партията настояват министърът да провери списъците. „Днешните „калинки“ правят всичко възможно да надминат вчерашните „тоталитарни велможи“, констатира кандидатът за депутат.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0