Раници от Айдън Осман за 57 бъдещи първолаци

Раници от Айдън Осман за 57 бъдещи първолаци

В навечерието на Международния ден на детето 57 бъдещи първолаци в Черноочене получиха раници като подарък от Общината. Възпитаниците

В навечерието на Международния ден на детето 57 бъдещи първолаци в Черноочене получиха раници като подарък от Общината.

Възпитаниците на Детска градина „Първи юни“ в с. Комунига и ДГ „Слънце“ в с. Габрово събраха овациите на своите родители и гости по време на тържеството, посветено на 1 юни и изпращане на подготвителните групи в първи клас.

Малките показаха своите таланти с подготвената програма и оживиха украсения салон на учебното заведение. Благодарение на своите възпитателки, децата бяха подготвили богата празнична програма. Те се превъплътиха успешно в различни роли и заредиха с положителни емоции своите родители.

Директорката на двете детски градини Мукаттес Мехмедова благодари на ръководството на Община Черноочене за оказаното съдействие през годините. Пожела успех на бъдещите първокласници, които от следващата година ще прекрачат прага на училището.

Кметът на общината Айдън Осман подчерта ролята на детските градини във възпитанието на малчуганите и бъдещото им развитие. Това се усети от всички, още повече в тези трудни дни, каза Айдън Осман.

По десетилетна традиция Община Черноочене прави този жест към завършващите малчугани от учебните институции за най-малките.

На всички останали деца в градините се раздават лакомства.

Исмет ИСМАИЛ, Черноочене

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0