Раници за 50 бъдещи първолаци в Черноочене

Раници за 50 бъдещи първолаци в Черноочене

В навечерието на 24-ти май, Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, 50 бъдещи първолаци, завършващи посл

В навечерието на 24-ти май, Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, 50 бъдещи първолаци, завършващи последна група на Детските градини в Черноочене и Комунига, и филиалите към тях, получават раници като подарък от Община Черноочене.
Кметът Айдън Осман подчерта ролята на детските градини във възпитанието на малчуганите и бъдещото им развитие. Това се усети от всички, още повече в последните 3 месеца в тези трудни дни, каза Айдън Осман.
От името на колективите и родителите на децата директорите на учебните заведения изразиха благодарността си към община Черноочене за оказаното съдействие и пожелаха успех на бъдещите първокласници, които ще прекрачат учебния праг наесен.
По десетилетна традиция Община Черноочене прави този жест към завършващите малчугани от учебните институции за най-малките. На децата в градините раниците са раздадени чрез персонала и родителите.
Общо над 200 деца се възпитават в детските градини на територията на общината.
Исмет ИСМАИЛ

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0