Първо място за наши ученици за проекта „Хаджи Димитър – неумиращият“

Първо място за наши ученици за проекта „Хаджи Димитър – неумиращият“

Школата "ИстОрика" при СУ "Петко Рачов Славейков" спечели първо място в националния ученически конкурс, организиран от Община Сливен и

Школата „ИстОрика“ при СУ „Петко Рачов Славейков“ спечели първо място в националния ученически конкурс, организиран от Община Сливен и посветен на 180-годишнината от рождението на Хаджи Димитър и Стефан Караджа. Той бе на тема „Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира“.

Кърджалийските ученици Борис Огнянов, Томас Соколов, Атанас Ташев и Ясен Солакчиев се заеха със задачата специално за конкурса да подготвят мултимедийна презентация на тема „Хаджи Димитър – неумиращият“. Авторитетното жури оцени високо работата им и награди всеки от тях индивидуално, както и целия екип на Школа „ИстОрика“ с колективна награда.

Славейковци печелят първото място в категория мултимедиен проект в трета възрастова група. Наградите връчи лично зам.-кметът на град Сливен Пепа Чиликова. От името на Школа „ИстОрика“ на официалното награждаване присъства ръководителят й Димитър Димов – учител по история в СУ „Петко Рачов Славейков“.

24rodopi.com

            

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0