Първо в 24rodopi.com: Полиция влезе в бардаците на Кърджали!

Първо в 24rodopi.com: Полиция влезе в бардаците на Кърджали!

Полиция влезе в семейни хотели в Кърджали, в които се подвизават проституиращи момичета. Информацията на 24rodopi.com е потвърдена о

Полиция влезе в семейни хотели в Кърджали, в които се подвизават проституиращи момичета. Информацията на 24rodopi.com е потвърдена от два независими един от друг източници.
Акцията е проведена в късните часове в петък и събота. Млади жени са дали обяснения в полицейското управление за присъствието си в града, но отричали да проституират. Споделяли, че са дошли в Кърджали като туристки. Три от девойките били от Варна.
На този етап няма задържани.
Проверки за проституиращи лица са извършени в два семейни хотела.
Без труженички остана и улицата в района на пазара в Кърджали. Припомняме, че жрици на любовта „превзеха“ малка улица в Кърджали за ужас на съседи на скандална къща за гости.
Разголените момичета се нареждат край малкия хотел, а стонове от „работната дейност“ се чуват от отворените прозорци на стаите, разказаха за 24rodopi.com хора от съседните жилищни сгради.
Според запознати, момичетата не са местни. Идват от вътрешността на страната, а ласките си продават за 60 лева на час. Кърджали пък е станал „мишена“ заради връщането през летните месеци на хиляди гастарбайтери от Западна Европа, както и изселници от Турция.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0