Първо в 24rodopi.com: Отстраняват ченгето от „къщата на любовта“!

Първо в 24rodopi.com: Отстраняват ченгето от „къщата на любовта“!

Служител на полицията в Кърджали, който е прикривал сводник, ще бъде освободен от органите на реда, научи 24rodopi.com. Полицаят, който

Служител на полицията в Кърджали, който е прикривал сводник, ще бъде освободен от органите на реда, научи 24rodopi.com. Полицаят, който в кариерното си развитие е достигнал до началнически позиции, е бил съпричастен към нелегалната дейност като публичен дом на къща за гости в района на пазара в областния град.

Както вече 24rodopi.com разкри, собственик на къща за гости и рецепционист са привлечени като обвиняеми от Районна прокуратура-Кърджали за сводничество. Спецоперацията на полицията се проведе в средата на февруари. Именно след първите разпити се установило, че служител на Районното управление е спуснал „чадър“ над групата за платена любов.

В периода от юни 2020 г. до февруари 2021 г., обвиняемите А. А. и С. С. са свождали към съвкупление жени, с користна цел – престъпление по чл. 155 ал. 5 вр. ал. 3 вр. ал. 1 вр. чл. 26 от Наказателния кодекс.

По делото е установено, че обвиняемият А.А. бил собственик на къща за гости в  Кърджали, а С.С. работел на рецепцията. В хотела отсядали само жени, които предлагали сексуални услуги срещу заплащане. По досъдебното производство е установено, че С.С. посрещал клиентите и ги насочвал към стаите, където се намирали жените.  Обвиняемият А.А. пък уреждал клиенти, които да ползват услугите им. По делото се извършват процесуално-следствени действия.

Очаква се и срещу полицая да бъде образувано досъдебно производство, както и заповед на директора на Областна дирекция на полицията старши комисар Щерьо Милчев за отстраняване от МВР на ченгето от „къщата на любовта“.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0