Първо в Кърджали: ДПС заседава онлайн

Общински съвет на ДПС-Кърджали проведе днес от 17.00 ч. първото си онлайн заседание, съобщи председателят на общинската организация

Общински съвет на ДПС-Кърджали проведе днес от 17.00 ч. първото си онлайн заседание, съобщи председателят на общинската организация на  ДПС в Кърджали Лятиф Расим. В него взеха участие освен членовете на ОбС на ДПС, и общинските съветници от ДПС.
Обсъдени бяха основно теми, свързани с предстоящата сесия на ОбС – Кърджали. Коментира се актуалната ситуация в общината, свързана с изпълнението на предприетите мерки във връзка с извънредното положение, както и партийни въпроси.
Д-р инж.Хасан Азис, кмет на община Кърджали и зам.-председател на УС на НСОРБ запозна участващите в заседанието с дискусиите,които УС на НСОРБ проведе днес чрез онлайн видео чат с парламентарно представените групи и позицията на НСОРБ, посочват от общинската партийна структура. Разговорите са били насочени към финансовото положение на общините в условията на извънредно положение и при преодоляването на последствията от кризата с коронавируса, стана ясно от думите на д-р инж.Азис.
Това е първата местна партийна структура на ДПС, която заседава онлайн.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0