Първият шамар от народа: В България няма социология, а хранени от партиите манипулатори!

Първият шамар от народа: В България няма социология, а хранени от партиите манипулатори!

На фона на Ковид пандемията и месеците на манипулиране на общественото мнение от социолози, политолози и още „ози-та“ и 

На фона на Ковид пандемията и месеците на манипулиране на общественото мнение от социолози, политолози и още „ози-та“ и „ори-та“ (анализатори, коментатори и др.), днес България се отчита с много висока избирателна активност.

В петък един през друг социолози излизаха и почти плашейки хората обявяваха, че заради COVID-19, едва между 2,2 млн. и 2,7 млн. души ще упражнят правото си на вот. Уви, за срам на социолозите, близо 3,5 милиона ще се окажат гласувалите.

Какво ли се е случило в събота, че 1 000 000 българи са решили да гласуват!? Нищо! След скучната кампания имаше скучен ден за размисъл.

Нищо, просто „българската социология“ не е социология, а звено към определени партии. Това е обяснението за случилото се.

Не познаха избирателната активност, не познаха и резултатите на партиите. Пълен провал. Дано са доволни от взетите пари.

Само една-единствена агенция позна на 90%. Ама не е българска, чуждестранна е. По поръчка на една от партиите, но за нуждите на нейната стратегия, а не за облъчване на избирателите (очаквайте подробностите за резултатите от това проучване след края на изборния ден).

След като си сбъркал с цял милион, или си бил по финикийски мотивиран да сбъркаш с 1 000 000 „надолу“, няма как да не отнесеш шамар от народа. Или поне един „среден пръст“. 

24rodopi.com 

Снимка: pixabay.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0